Huset

Välkommen

Det här är ett boende av hög klass. Huset som stod klart 2007 ligger fritt med en fantastisk panoramavy över Åreskutan, Åredalen och Renfjället. Det rymmer tre lägenheter, två spegelvända lägenheter med 10-bäddar på de övre planenen samt en med 8 bäddar i det nedre planet. Lägenheterna är exklusivt inredda och har stora balkonger/stor uteplats med eftermiddags- och kvällssol. I nedre plan ryms två varmgarage med plats för 2 bilar vardera samt ett pjäxrum för ombyte.

Lägenheterna

Gå till 10 bäddar
Gå till 8 bäddar

Läge

Huset ligger på Björnenvägen 15 i Åre Björnen, avslappnande läge med fantastisk utsikt samtidigt som det är nära till pulsen i Åre. Perfekt ski in-ski-out-läge, skidnedfarten går alldeles vid husknuten och tar dig ut i hela Åre skidsystem. I Åre Björnen finns även mycket fina längdspår, ett antal bra restauranger, butiker och spa-bad uppe på Copperhill.

Karta av Åre Björnen och husets placering

Bra boende till bra pris

Vi har hyrt ut lägenheter i Åre Björnen sedan 1988, genom att undvika mellanhänder kan vi erbjuda ett bra boende till bra pris.

Året om

Vi hur ut året om. Vår, sommar och höst erbjuder skön rekreation med närhet till massor av aktiviteter såsom fiske, fjällvandring och mountainbiking i världsklass. Eller varför inte bara slappna av och njuta av utsikten?

Bilder

b_allrum_2
10-bädds lägenhet
b_bad
Badrum med bastu
b_brasa
Braskamin
b_bastu
Bastu
c_allrum
8-bädds lägenheten
c_badrum
Badrum med bastu
cropped-img_8634.jpg
Vintertid
img_0226
Fasad med 10-bäddslägenheter ovan och 8-bäddslägenhet nere till vänster
img_0259
Fasad kvällstid
img_0284
Utsikt mot Åreskutan
img_8956
Utsikt sommartid
img_8924
Utsikt mot Åredalen och Åresjön från balkong
img_0293
Skidnedfart utanför huset, försäsong
img_0154
Utsikt mot Åreskutan
KartaHusetsPlacering

Områdeskarta Åre Björnen med husets placering intill skidnedfart

Gå vidare till lägenheterna

10 bäddar
8 bäddar